Chargement...

Heb jij een
duurzaam project?

Bij innocent willen we samen goed doen voor de natuur.

Met de innocent Groene Vrienden campagne steunen we lokale, groene projecten doorheen België die de aarde een beetje beter maken.Wilde Weide en Plan Eikelmuis zijn twee van onze Groene Vrienden. Hun projecten hebben ons alvast overtuigd, daarom hopen we ze met deze campagne wat meer onder de aandacht te brengen en natuurlijk te helpen met een mooie donatie.

Explore the projects

Komt jouw project
in aanmerking?

We houden van groene projecten. We helpen dus ook jouw groen project graag verder. Als je voldoet aan de onderstaande puntjes, houdt niets ons nog tegen om Groene Vrienden te worden.


je project heeft een positieve impact op het milieu

Denk bijvoorbeeld aan het bevorderen van de biodiversiteit, verminderen van broeikasgassen, de verbetering van de luchtkwaliteit, waterkwaliteit of de bodem.


jouw project wordt uitgevoerd door een vzw

Wordt jouw project uitgevoerd door een non-profit organisatie? Dan moet je organisatie officieel ingeschreven staan als vzw.


het project maakt lokaal impact en wordt uitgevoerd in Nederland of België

In jouw buurt, jouw wijk, jouw stad, of dichtbij een plek waar je van houdt. Nu nog klein in Nederland en België, over een paar jaar verover je de wereld.

Bekijk de volledige algemene voorwaarden hier. Voldoe je aan deze voorwaarden?
Klik dan hier om je aan te melden


Hoe werkt het?


hallo, wij zijn innocent

… en we willen het mensen graag gemakkelijk maken om iets goeds voor zichzelf te doen, wat ook nog eens lekker smaakt.

Ook doneren we minstens 10% van onze aan goede doelen, zoals de innocent foundation dat zich inzet om honger de wereld uit te helpen. Elk jaar helpen we mensen in België in armoede met kleine, wollen mutsjes tijdens onze Goedgemutste Breicampagne. Hiermee hebben we de afgelopen 10 jaar al meer dan 250.000 euro opgehaald voor mensen in armoede in België.

Neem een kijkje op onze website of stuur een mail naar [email protected]. Wil je meer informatie over onze drankjes? Dan raden we je vooral niet aan om ons te volgen op sociale media.


de planeet een beetje beter achterlaten dan hoe we haar gevonden hebben

Waarom we een grote B in een meloen hebben geschreven? Daarom. Én omdat we sinds 2018 een gecertificeerde B Corp zijn. Dat is een select groepje bedrijven dat zich inzet voor een betere planeet. De meest uitdagende problemen in de maatschappij kunnen niet worden opgelost door de regering en non-profit organisatie alleen. Daarom bundelen wij en andere B Corp bedrijven - zoals Tony's Chocolonely en Dopper - onze krachten om ondernemen te verduurzamen en een positieve impact te hebben op onze planeet en haar bewoners.