Chargement...

dankjewel voor jouw steun

Bij innocent willen we de planeet een beetje beter achterlaten dan hoe we haar gevonden hebben. Met de innocent Groene Vrienden Campagne steunen we samen lokale duurzame projecten, overal in Nederland en België.

Van 17 mei tot en met 31 augustus 2021 kon je 25 cent doneren aan een project van jouw keuze dankzij een unieke code op de achterkant van elke fles innocent sap. Bekijk snel hoeveel financiële steun jouw favoriete project ontvangt dankzij de Groene Vrienden campagne.


goed voor jou, en de planeet

We plukken het beste fruit en persen het tot het lekkerste sap. Zo helpen we jou om op een gemakkelijke manier goed voor jezelf te doen. En voor onze planeet.hoe het werkt

Maar liefst 23 duurzame projecten hebben zich aangemeld als Groene Vriend in België. Allemaal willen ze hun steentje bijdragen aan het een beetje mooier maken van onze planeet. Twee van die Groene Vrienden zijn Kookploeg Gent en Ecoviva. We zijn nogal fan van al onze Groene Vrienden en hopen met onze campagne deze projecten een handje te helpen met een mooie donatie en door aandacht voor ze te creëren.

Kookploeg Gent

Ecoviva


zo ziet de komende tijd er uithallo, wij zijn innocent


…en we willen het mensen graag gemakkelijk maken om iets goeds voor zichzelf te doen, wat ook nog eens lekker smaakt.

Ook doneren we minstens 10% van onze aan goede doelen, zoals de innocent foundation dat zich inzet om honger de wereld uit te helpen. Elk jaar helpen we mensen in België in armoede met kleine, wollen mutsjes tijdens onze Goedgemutste Breicampagne. Hiermee hebben we de afgelopen 10 jaar al meer dan 250.000 euro opgehaald voor mensen in armoede in België.

Neem een kijkje op onze website of stuur een mail naar [email protected]. Wil je meer informatie over onze drankjes? Dan raden we je vooral niet aan om ons te volgen op sociale media.
de planeet een beetje beter achterlaten dan hoe we haar gevonden hebben

Waarom we een grote B in een meloen hebben geschreven? Daarom. Én omdat we sinds 2018 een gecertificeerde B Corp zijn. Dat is een select groepje bedrijven dat zich inzet voor een betere planeet. De meest uitdagende problemen in de maatschappij kunnen niet worden opgelost door de regering en non-profit organisatie alleen. Daarom bundelen wij en andere B Corp bedrijven - zoals Tony's Chocolonely en Dopper - onze krachten om ondernemen te verduurzamen en een positieve impact te hebben op onze planeet en haar bewoners.