Chargement...

Heb jij een
duurzaam project?

Bij innocent willen we samen goed doen voor de natuur.

Met de innocent Groene Vrienden campagne steunen we lokale, groene projecten die de aarde een beetje beter maken. Overal in Nederland.Dit zijn twee van onze Groene Vrienden: Het Wormenhotel in Breda en Kinderboerderij De Bossche Hoeve. We zijn nogal fan van hun projecten, en met deze campagne hopen wat meer aandacht voor ze te creëren en natuurlijk te helpen met een mooie donatie.

Alle projecten

Komt mijn project
in aanmerking?

We zijn dol op groene projecten. En we helpen jouw groene project ook graag. Als je voldoet aan de onderstaande punten, staat niets ons in de weg om Groene Vrienden te worden.


het project heeft een positieve impact op het milieu

Denk bijvoorbeeld aan het bevorderen van de biodiversiteit, verminderen van broeikasgassen, de verbetering van de luchtkwaliteit, waterkwaliteit of de bodem.


het project wordt uitgevoerd door een non-profit organisatie

Het project wordt uitgevoerd door een non-profit organisatie. Om deel te nemen, moet je ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel als stichting of vereniging. Sta je nog niet geregistreerd, neem dan contact op met de Kamer van Koophandel.


het project maakt lokaal impact en wordt uitgevoerd in Nederland of België

In je buurt, je wijk, je stad, of dichtbij een plek waar je van houdt. We beginnen klein in Nederland en België. Over een paar jaar…de wereld.

Bekijk de volledige algemene voorwaarden hier. Voldoe je aan deze voorwaarden?
Klik dan hier om je aan te melden


Hoe werkt het?


hallo, wij zijn innocent

… en we willen het mensen graag gemakkelijk maken om iets goeds voor zichzelf te doen, wat ook nog eens lekker smaakt.

Ook doneren we minstens 10% van onze aan goede doelen, zoals de innocent foundation dat zich inzet om honger de wereld uit te helpen. Elk jaar helpen we eenzame ouderen met kleine, wollen mutsjes tijdens onze Goedgemutste Breicampagne, waar we de afgelopen 15 jaar al meer dan 250.000 euro mee hebben opgehaald voor het Nationaal Ouderenfonds.

Neem een kijkje op onze website of stuur een mailtje naar [email protected]. Wil je graag content zien dat meestal niets met smoothies te maken heeft? Volg ons dan vooral op sociale media.


de planeet een beetje beter achterlaten dan hoe we haar gevonden hebben

Waarom we een grote B in een meloen hebben geschreven? Daarom. Én omdat we sinds 2018 een gecertificeerde B Corp zijn. Dat is een select groepje bedrijven dat zich inzet voor een betere planeet. De meest uitdagende problemen in de maatschappij kunnen niet worden opgelost door de regering en non-profit organisatie alleen. Daarom bundelen wij en andere B Corp bedrijven - zoals Tony's Chocolonely en Dopper - onze krachten om ondernemen te verduurzamen en een positieve impact te hebben op onze planeet en haar bewoners.